maandag 6 maart 2017

Mijn lichaam


Thema mijn lichaam. 
Toen we maandagochtend in ons kringetje gingen zitten lag er iets geks op de grond. Een groot blad met hierop een omtrek, maar van wie was die? 


Van Yassin? 

Van Aya? Nee die zijn te groot! 

Van Jules? Nee die is te klein! 

Het is van Loes!!!! 

Maar die tekening mist wel iets... Meriem wist het, Loes heeft wel 2 ogen he... 

 een mond...


een neusje...

en 2 oren.

Maar loes die heeft ook mooie kleren aan, een groene broek, een blauwe jurk, zwart haar en rode schoenen. Loes kijkt wel even of jullie dat goed doen. 

Wij hebben 2 handjes, waarmee we kunnen schilderen. 

Hihi zo grappig, met plasticine mochten we ons gezichtje versieren. Gek haar, een bril een snor of kiekeboe spelen vinden we ook nog steeds leuk. 


Met ons lichaam kunnen wij ook goed dansen. Tjoe tjoe wa!Loes had een popje mee waarmee we mochten spelen. Maar zeg hiermee kunnen wij helemaal niet spelen, ze is stuk! Oke we moeten ze maken, Eerst de buik vinden. Dan het hoofdje, moet dit onder de buik? Nee bovenop! Dan de armen langs de zijkant en dan de benen onderaan. 

Bravoooo! Met onze 2 handjes kunnen wij ook schrijfdansen, maak maar je gezichtje! 


Sherborne met de 3de kleuterklas samen, masseren masseren dat is toch zo fijn! De peutertjes mochten op het laken gaan liggen en de grote kindjes hebben hun eens laten vliegen, zo leuk! Wij willen nog een keer.... 

Loes had een spelletje mee dat we mochten spelen. We moesten dobbelen en dan de puzzel maken. 
Onze foto kleuren en versieren. 


Hier mochten we verven op een spiegel en de juf deed toen hocus-pocus en het stond op een blad! Kijk dit ben ik... Er zijn er 2 jarig hoera hoera! Eerst een mooie kroon maken... Iedereen heeft gezongen voor de jarigen... 

Lang zullen ze leven lang zullen ze leven! Hiep hiep hoera voor Aya en Youssouf! 


Mmmm zo lekkere taart, dankuwel mama en papa van Youssouf en Aya! 


Toen we terug kwamen van te turnen stond Loes al klaar bij de tiktak. 

Met onze voeten kunnen wij stappen maar ook voelen... Zacht, hard, prikkend, koud, warm, leuk en niet leuk...Geen opmerkingen:

Een reactie posten